PVC дограма

"Гроздев" ЕООД работи с профилите на немския концерн "Thyssen Polymer" . PVC прозоречните системи на Thyssen са едни от водещите и най-добре технически издържани профилни конструкции в света и едни от наложилите се чрез качество и красив дизайн прозоречни продукти в Европа. Технически висококачествените профили, които са индивидуално преработени, отговарят на най-високите изисквания. Това дава предимството на дограмата по отношение на здравина и устойчивост. Гладката й повърхност не се нуждае от специална поддръжка и издържа на климатичните промени. Профилите на THYSSEN са енерго и шумоизолиращи. Ето защо прозорците и вратите създават усещане за комфорт в дома или офиса и в същото време спомагат да се пести енергия. Системата отговаря на изискванията на наредбата EnEV за звуко и топло изолация. Коефициента на топлопроводимост е 1,6 W/m2K, а звуковата изолация е клас 5.

По-добрата статика на дограмата се постига чрез здравото армиране на профилите.

За постигане на добро качество и прецизност в изработката на дограмата, освен технологичното съвършенство на профилите, голяма роля играе и обковът. Добрият обков осигурява безпроблемно функциониране на врати и прозорци по всяко време и дълъг живот на експлоатация.

Нашата фирма работи със световния лидер в производството на обков - Siegenia. Освен класическото хоризонтално отваряне и падащото крило обковът на Siegenia предлага далеч по-нестандартни и оригинални решения за обзавеждането на Вашия дом.

В цветовата си гама Thyssen поддържа и други цветове освен стандартното бяло:

Важно за нашите клиенти!!!

В средата на 2007г. на пазара ще се появи новата марка на Thyssen. Замяната се налага вследствие на споразумение подписано при преминаването на завода Thyssen Polymer Gmbh през 2003г. от собственика Thyssen Krupp в групата Deceuninck. Според горе -посоченото споразумение, новият собственик се задължава до края на 2007г. да смени сега съществуващото име. Така профилите Thyssen, с техните качествени характеристики, започват да се предлагат под името INOUTIC.Смисълът на новото име INOUTIngeneeringCreativity" запазва и продължава утвърденото послание "Немско качество и инженерно творчество на границата на вашето вътрешно и външно пространство".

От 2008 година  фирмата работи и с профилна система VIVA Plast.  Същата отговаря на изискванията на EN 12608 разработен от Европейския комитет за нормиране на ПВЦ системи. Напълно автоматизираният процес на производство гарантира високото качество, чийто контрол се извършва, чрез специално разработена програма от Института на фирма “Greiner Extrusionstechnik” - GETU.

Повърхността на три и четири камерните системи VIVA Plast са с най-висок клас на блясък и абсорбираща способност на светлината. Висококачествените материали несъдържащи олово, гарантират екологично безвреден профил, отговарящ на нормите за чиста околна среда.

Профилите VIVA Plast изложени на драстични амплитудни атмосферни условия /влажност, средни месечни температури над 35°С и -10°С, променливо атмосферно налягане, киселинни дъждове / запазват невредими своята цялост, повърхност, блясък и цвят.

Със своята 3, 4 и новата 5 камерна система , профилът VIVA Plast осигурява висока топло- и хидроизолация дори и при най-тежките климатични условия. Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо- , топло- и звукоизолация при температура от -50С до +70С градуса, с което същевременно се увеличава енергийният капацитет на дограмата.
Използва се 24мм и 32мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация. С използването на еднотипен усилващ метален профил, се улеснява производственият цикъл. Облицованият с фолио в богата цветова гама PVC профил, позволява приспособяването му към всеки интериор и вкус. Богатият избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн.

 

Начало | За нас | Галерия | Полезно | За контакти
PVC дограма | PVC Врати и прозорци | Хармоника | Фолксваген | Алуминиева дограма | Алиминиеви врати и прозорци | Стъклени витрини и врати | Окачени фасади | Метални изделия | Охранителни ролетки | Козирки | Парапети
Всички права запазени за ГРОЗДЕВ ЕООД © 2007
created by mcvbstudio.com